Putin hasta: Programlar ilk kez iptal!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in beş yıldır ilk kez programlarını iptal etmesi spekülasyonlara yol açtı. Putin'in grip olduğu belirtilirken, Kremlin'den "Rahatsızlığı ciddi değil" açıklaması geldi.

Putin hasta: Programlar ilk kez iptal!
Rusya’nın fit görüntüsü ile tanınan Devlet Başkanı Vladimir Putin, beş yıldır ilk kez hastalık nedeniyle bir dizi programını iptal etti. Putin’in ağır bir grip geçirdiği açıkladı.


Putin hastalığı nedeniyle pazartesi günü Soçi’yi ziyaret etmedi, bugün Moskova’da ‘Mentor 2018’ isimli foruma planlanan katılımı iptal edildi ve önümüzdeki hafta planlanan ziyaretlerinin de yapılmayacağı açıklandı. Putin’in, kamuoyu önünde en son göründüğü ‘Rusya’nın Liderleri’ yarışmasında sık sık öksürmesi ve sesinin zor çıkması dikkat çekmişti.

‘CİDDİ BİR RAHATSIZLIĞI YOK’

Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov ise gazetecilerin sorusu üzerine Putin ciddi bir rahatsızlığı olmadığını vurguladı. Peskov, devlet başkanının çalışmalarını Kremlin veya Novo-Ogaryovo’daki rezidansında sürdüreceğini belirterek, “Çalışma programı gribi dikkate almak zorunda kalacak, hepiniz sesini duydunuz. Kış mevsimindeyiz, bunu siz de hissediyorsunuz” dedi. (Dış Haberler)

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER