7 ilde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Gaziantep, Kilis, Düzce, Bartın, Kastamonu, Çorum ve Karabük'te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

7 ilde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
Kışın gelmesiyle etkili olan kar yağışı eğitimi olumsuz etkiliyor. Gaziantep, Düzce, Kastamonu, Bartın, Kilis, Karabük ve Çorum'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

GAZİANTEP

Kentte dün geceden itibaren başlayan artarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Valilik tarafından alınan kararla merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerindeki ilk ve orta dereceli  okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada "Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar dikkate alınarak, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerimizdeki ilk ve orta dereceli okullarda 21 Aralık 2016 tarihinde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

KİLİS

Kent genelinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı etkisini arttırarak sürdürüyor. Valilik tarafından alınan kararla kent genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.

BARTIN

Bartın Valiğnden yapılan yazılı açıklamada, "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

ÇORUM

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir” denildi.

KARABÜK

Karabuk Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ile Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Ovacık, Eflani ilçelerinde okulların çarşamba günü tatil edildiği belirtildi. Açıklamada hamile ve engelli kamu görevlilerinin de izinli sayılacağı bildirdi.

DÜZCE

Düzce'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Yığılca ile Kaynaşlı ilçelerindeki eğitim öğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

KASTAMONU

Kastamonu kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yaptığı açıklamada kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER