Ayşe öğretmen tahliye edildi

Çocuklar ölmesin” dediği için 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp, 6 aylık bebeği Deran ile birlikte Diyarbakır E Tipi Cezaevi’ne konulan öğretmen Ayşe Çelik tahliye edildi.

Ayşe öğretmen tahliye edildi
Telefonla bağlandığı Beyaz Show’da “Çocuklar ölmesin” dediği için hakkında “örgüt propagandası yapmak” iddiasıyla açılan davada 1 yıl 3 ay hapis cezası verilen ve 6 aylık bebeği Deran ile birlikte Diyarbakır E Tipi Cezaevi’ne konulan öğretmen Ayşe Çelik, tahliye edildi.


20 Nisan günü 6 aylık kızı ile birlikte Diyarbakır E tipi Cezaevi’ne konulan Ayşe Çelik’in isteği üzerine, 6 aylık kızı cezaevinden çıkarılarak ailesine teslim edilmişti. İkinci infaz erteleme talebi reddedilen Çelik’in avukatı Mahsuni Karaman, Diyarbakır İnfaz Hakimliği’ne başvurarak müvekkilinin cezasının “denetimli serbestlik” tedbiri ile infaz edilmesini talep etti.

Talebi değerlendiren Diyarbakır İnfaz Hakimliği, öğretmen Ayşe Çelik’in cezasını denetimli serbestlik tedbiri ile infaz etmesine karar verdi. Karar üzerine Ayşe Çelik, bugün akşam saatlerinde hükümlü bulunduğu Diyarbakır E tipi Cezaevi’nden tahliye edildi. (DİYARBAKIR-DHA)

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER