İhraç edildiği üniversiteye öğrenci olarak döndü

OHAL KHK'sı ile Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki görevinden ihraç edilen akademisyen Cenk Yiğiter aynı üniversitenin İletişim Fakültesini kazandı. Rektör Erkan İbiş'e dair eleştirilerine devam edeceğini belirten Yiğiter "Birkaç aya kalmadan atılabilirim" dedi.

İhraç edildiği üniversiteye öğrenci olarak döndü
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku bölümünde araştırma görevlisiyken Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen barış imzacısı Dr. Cenk Yiğiter, Cebeci Kampüsü’ne geri döndü.


Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla aynı üniversitenin İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü kazanan Yiğiter’in avukatlık stajı da devam ediyor. Özellikle sinema derslerinin ilgisini çektiğini ve 4-5 yıl sonra Rektör Erkan İbiş ile ilgili belgesel ya da kısa film çekmeyi düşündüğünü belirten Yiğiter, Cebeci Kampüsü’ne döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

ÖĞRENCİLİĞİM HOCALARIMIZ GERİ DÖNDÜĞÜ ZAMAN BAŞLAYACAK

Avukatlık stajının da devam edeceğini belirten Yiğiter, Rektör Erkan İbiş’e dönük eleştirilerinin süreceğini belirterek “Birkaç aya kalmadan atılabilirim” dedi. İletişim Fakültesi’nde çok sayıda ihraç olduğunu hatırlatan Yiğiter “Ciddi anlamda kan kaybetmiş bir yer orası. Öğrenciliğim hocalarımız geri döndüğünde başlayacak” ifadelerini kullandı. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER