Şemdinli'de Z – Kütüphane açıldı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda Z-Kütüphane olarak tanımlanan, zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı yapıldı.

Şemdinli'de Z – Kütüphane açıldı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında, Şemdinli Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda, Z-Kütüphane olarak tanımlanan, zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı yapıldı.


Kütüphanenin açılışına Şemdinli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fuat Türkman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Senar Yüce, okul müdürleri ve öğrenciler ve davetliler katıldı. Çok sayıda kitap ve derginin yer aldığı kütüphanenin açılışında konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fuat Türkman, '' Z – Kütüphanenin okulumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Temennimiz Z – Kütüphanenin diğer adıyla zenginleştirilmiş kütüphanemizin diğer okullarında kavuşması. Bilginin, bilgiye ulaşmanın çok önemli olduğu bir çağda bilgiye ulaşım yolları da önemli. İnşallah bu Z – Kütüphane sayesinde çocuklarımız çok kısa bir süre içerisinde bilgiye ulaşabilecekler. Z – Kütüphanemiz diğer klasik kütüphanelerimizde bir daha farklı. Gördüğünüz gibi hem tasarım olarak hem de konsept olarak. Klasik kütüphanelerimizden çok farklı. İçindeki kitaplar olsun, kitaplık takımları olsun, böyle çocuklarımızın ilgisini çekecek şekilde. İnşallah çocuklarımız öğretmenlerimizin vermiş oldukları ödevleri Z – Kütüphane sayesinde internet üzerinde güzel güzel ödevlerini yapacaklar. Z – Kütüphanenin tekrardan okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER