Başkan Muharrem Tekin Güven Tazeledi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 4. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Muharrem Tekin güven tazeledi.

Başkan Muharrem Tekin Güven Tazeledi
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde yapılan Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 4. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Muharrem Tekin güven tazeledi.

Şemdinli Cumhuriyet İlk ve Ortaöğretim Okulu Konferans salonunda ekseriyetin sağlanması ve divan başkanının seçilmesiyle başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve ibrası yapıldı.

Mevcut başkan Muharrem Tekin'nin tek aday olarak girdiği Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 4. Olağan Genel Kurul’da yapılan seçime 252 kişi katılırken 102 oy kullanıldı. Kullanılan oyların tamamını alan Tekin yeniden başkan seçildi.

Tekin, seçim sonrası yaptığı konuşmada, odanın başkanlığına kendisini yedinden seçen üyelerine teşekkür etti.

Tekin; “Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının 4. Olağan Genel Kurulunda esnafımızın teveccühü ile tekrar göreve geldik. Esnafımızın bize verdiği bu görevi layıkıyla yürütmeye gayret göstereceğiz. Esnaf ve sanatkarımızın giderek artan ekonomik sorunlarını mesleki birlik ve dayanışma ile çözüme kavuşturmak için çalışma içerisinde olacağız. Destek sunan bütün Esnaf ve sanatkarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER