Eskişehir'de trafik kazası: 5 kişi hayatını kaybetti

Eskişehir'de trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan iki kişinin hayati tehlikesi devam ediyor.

Eskişehir'de trafik kazası: 5 kişi hayatını kaybetti
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.


Kaza, sabah saatlerinde Sivrihisar-Eskişehir karayolunun 26’ncı kilometresindeki Kaymaz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Canpolat yönetimindeki 25 HD 441 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere ardından da bir maden şirketinin önündeki menfeze çarptıktan sonra devrildi.

İKİ KİŞİNİN DURUMU CİDDİ

Kazada araçta bulunan Merve Canpolat, Dursun Canpolat, Ayşe Canpolat ve İkbal Canpolat olay yerinde, Erol Canpolat ise kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan araç sürücüsü Mustafa Canpolat ile Tuğba Canpolat kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Mustafs ve Tuğçe Canpolat’ın hayati tehlikesi devam ediyor.  Sürücü Mustafa Canpolat’ın Bursa’da avukat olarak görev yaptığı belirtildi, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (ESKİŞEHİR/DHA)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER