İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Şemdinli'de

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman'ı makamında ziyaret etti. Ersoy, daha sonra kurum amirleri, muhtar ve esnafla toplantı yaptı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Şemdinli'de
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesine gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman'ı makamında ziyaret etti. Ersoy, daha sonra  kurum amirleri, muhtar ve esnafla toplantı yaptı.

Şemdinli'ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman'ı makamında ziyaret edip, ilçenin sorunları ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy daha sonra Hakkari Valisi Cüneyt Orhan ile birlikte bulunan heyet ile Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda kurum amirleri, muhtar, esnaf ve halk ile bir araya gelip sorunlarını dinledi ve ilçenin soranlarına yönelik çözüm önerilerini ele aldı. Basına kapalı toplantı ardından Bakan Yardımcısı Ersoy, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edip, sohbet etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER