İstanbul'dan bir Tahir Elçi geçti...

Meclis Taksi programının eski bir bölümü sosyal medyada paylaşıma girdi. Çok paylaşılan videoda Diyarbakır’da faili meçhul cinayetle öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yer alıyor.

İstanbul'dan bir Tahir Elçi geçti...
Diyarbakır’da öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun birlikte katıldıkları ‘Meclis Taksi’ programının görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. TRT’de yayınlanan ‘Meclis Taksi’ programı her hafta siyasetçilere ‘taksicilik’ yaptırıyor ve seçmenler de yolcu oluyordu. Seçmenlerin gidecekleri yere kadar olan sürede geçen konuşmalar yayınlıyordu. Tahir Elçi’nin yaşadığı dönemde çekilen program ‘İstanbul’dan bir Tahir Elçi geçti’ paylaşımıyla yeniden dolaşıma sokuldu. Elçi, Meclis Taksi programında, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun sürdüğü taksiye bindi. Kadın bir vatandaşla birlikte aynı anda taksiye binen Tahir Elçi ile Sezgin Tanrıkulu arasında samimi bir sohbet başlıyor.

25 YILLIK ARKADAŞLIK

Tanrıkulu ve Elçi’nin arkadaşlıkları 25 yıllık bir geçmişe dayanıyordu.  Diyarbakır Barosu’nun Elçi’den önceki başkanlarından olan Sezgin Tanrıkulu, Tahir Elçi’nin de yakın arkadaşıydı.



Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER