Kılıçdaroğlu ile Akşener 3. kez bir araya geliyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 13.00'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek. Bu son 12 günde yapılan 3'üncü görüşme.

Kılıçdaroğlu ile Akşener 3. kez bir araya geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘erken seçim’ açıklamasının ardından siyasette ittifak gündemi hareketlendi. Bu görüşmelerden birisi de İYİ Parti ve CHP arasında yaşanıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Lideri Meral Akşener’le bugün saat 13.00’te bir araya gelecek.


CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Kongresi’nden sonra, 12 Nisan’da İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek delegelerle yapılan kongrede yeniden genel başkan seçilen Akşener’e tebriklerini iletmişti.

İki lider 21 Nisan Cumartesi günü de İstanbul’da basına kapalı bir görüşme gerçekleştirmiş İYİ Parti’nin seçime girmeme riskinin ele alındığı bu görüşmenin ardından 15 CHP’li milletvekili İYİ Parti’ye katılmıştı.

Bugün gerçekleşecek ziyaretle Kılıçdaroğlu ile Akşener 12 günde 3 kez baş başa görüşmüş olacak.

CHP’DE KAPALI GRUP TOPLANTISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Akşener ile görüşmesinin ardından, CHP Genel Merkezi’nde kapalı grup toplantısı yapılacak. Saat 16.00’da yapılacak toplantı basına kapalı olacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER