Yeşilovalı Beşer ailesi yardım bekliyor!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Yeşilova Köyü'nde oturan 7 kişilik Beşer Ailesi, yağışlardan dolayı yıkılmak üzere olan tek katlı evde yaşam mücadelesi veriyor.

Vahit KAYNAK / DERECİK 

Aşırı yağışlar ve fırtına, Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şemdinli'nin Yeşilova Köyü'nde Piro Beşer, eşi ve 5 çocuğuyla birlikte yaşadığı evi oturulmaz hale getirdi.

Evin birçok yerinde büyük çatlaklar oluşurken, Piro Beşer, bazı yerleri kendi imkanıyla sıvayarak kapatmaya çalıştı. Ancak evin yıkılmaya yüz tuttuğunu belirten Beşer, "Gidip kalacağımız başka yerimiz yok. Eşim ve çocuklarımla birlikte korku içinde yıkılmak üzere olan evde yaşıyoruz. Özellikle yağışların olduğu günlerlerde küçük bir kilerimiz var hepimiz oraya sığınıyoruz. Maddi imkanımız olmadığı için yardım bekliyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ben
ben - 10 yıl Önce

akp ne işe yarıyor orda oy veriyorsunuz size de onlar yardım etsin.

dtp
dtp - 10 yıl Önce

diğer partileri gördük???

hakkarili
hakkarili - 10 yıl Önce

kardeş farzı misal sen orda yaşıyorsun ve bu haldesin bunun siyasetle ne alakası var bir. iki sen yine farzı misal orda akp ye oy veren birisin ve amansız bir hastalığa yakalandın (allah korusun) akpye oy verdiniz akp iyileştirsin mi diyeceksin töbe haşa bu işin dalgası olmaz kendine gel.

yardımcı
yardımcı - 9 yıl Önce

sen..senden gelecek yardımda senin gibi haramdır siyaseti neden karıştırıyursun seninde başına gelsin de bizlerde neden bdpye oy verdin onlar yardım etsin diyelim kardeş

SIRADAKİ HABER