Cizreli Mehmet Ali Şulan: Anne Marie ile sahneye çıkmak istiyorum

İngiliz sanatçı Anne Marie 9 Eylül Cumartesi günü Babylon Soundgarden'da dinleyicileriyle buluşacak. Anne Marie'nin şarkısını seslendirmesi ile sosyal medyada gündem olan Cizreli Mehmet Ali Şulan, "Marie ile sahneye çıkmak istiyorum" dedi.

Cizreli Mehmet Ali Şulan: Anne Marie ile sahneye çıkmak istiyorum
İngiliz sanatçı Anne Marie’nin Rockabye şarkısını söyleyen Cizreli Mehmet Ali Şulan, şarkıcının Türkiye konserinde sahneye çıkmak istediğini söylüyor.

Şulan’ın paylaştığı video Youtube’den 12 milyon kişi izlendi.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan ve birçok basın kuruluşunda haberi yapılan Şulan ile Marie’nin videosunun ardından Şulan’ı birçok kişi aradı. Şulan ise kendisini arayanların sadece aramakla yetindiğini, kendisine müzik ile verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini söylüyor: “Bu durumun kimliğim yüzünden olduğunu düşünüyorum. En azından benim düşüncem bu. Hep reklam yaptılar ama sonrası gelmedi.”

‘CANLI PERFORMANS SERGİLEMEYİ İSTİYORUM’

Videonun bu kadar ilgiyle karşılanacağını tahmin etmediğini belirten Şulan, 10 yıldır muhtelif yerlerde sahne alıyor. Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan Şulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezinde gönüllü olarak gençlere müzik dersi veriyor.

Şulan, 9 Eylül Cumartesi günü Marie’nin Babylon Soundgarden da sahne alacağını duyduğunda kendisiyle canlı bir performans sergilemeyi istediğini söylüyor: “Anne Marie ile tanındım. Kendisi zaten Türkiye’de tanınan bir isimdi. Fakat düetimizin ardından zannediyorum ki kendisi Türkiye’de daha fazla tanınan bir isim oldu. Kendisiyle en azından sahneye çıkmak isterim.”

‘BİZDE NE YAZIK Kİ BÖYLE BİR ŞEY OLMUYOR…’

Şulan’ı videonun yayınlanmasının ardından birçok kişi aradı, birçok eğlence kulübünden de kendisine teklifte bulunuldu. Şulan ise bu sözlerin sadece dilde kaldığını belirterek yakındığı durumu şöyle anlatıyor:

“Birçok eğlence kulübü beni arayarak sahne almamı istedi. Bir çok yerden daha beni arayan oldu ama daha sonra geri dönüş yapmadılar. Anladığım kadarıyla herkes beni düşünmedi ama kendi priminin derdine düştü. Birçok yer bana söz verdi ama onlarda sözlerinde durmadı. Bunların benim kimliğin yüzünden olduğunu düşünüyorum. En azından benim düşüncem bu.

Hep reklam yaptılar ama sonrası gelmedi. Bu duruma çok üzüldüm. Örneğin bir fenomen ortaya çıkıyor, küçük bir şey yapıyor milyonlarca tık alıyor ve kendisine hemen bir kapı açılıyor. Bizde ne yazık ki böyle bir şey olmuyor. Yaklaşık bir buçuk ay boyunca kendimi haber olarak birçok medyada gördüm. Ama bunun dışına çıkılmadı. Çok farklı yerlerden hala mesajlar gelmeye devam ediyor. Kürtçe’yi bilen insanlar da beni arayıp müziğimi beğendiklerini söylüyor. Kürtçe’yi hiç anlamayan insanlar da beni arayıp aynısını söylüyor.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER