Sanatçı İbrahim Erkal yoğun bakımda

Şarkıcı İbrahim Erkal baygın halde bulunarak yoğun bakıma kaldırıldı.

Sanatçı İbrahim Erkal yoğun bakımda
Şarkıcı İbrahim Erkal, Maltepe’deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.


Maltepe’deki evinin otoparkında sitenin güvenlik görevlileri tarafından baygın halde bulunan şarkıcı İbrahim Erkal, ambulansla Kartial Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından sabah saatlerinde ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı. Erkal’ın yakınları da hastaneye geldi. Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

İbrahim Erkal'ın tedaviye alındığı Liv Hospital’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER