Vatan Şaşmaz öldürüldü

Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta otelde vurularak öldürülmüş halde bulundu. Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker'in daha sonra başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirtildi.

Vatan Şaşmaz öldürüldü
Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’in odasında ölü halde bulundu. Vatan Şaşmaz’ı eski manken ve oyuncu Filiz Aker’in öldürdüğü belirtildi.


İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Akel odada tartışmaya başladı. Sonra Filiz Aker, odadan kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz’a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Filiz Aker’in daha sonra da silahı kafasına ateş ederek yaşamına son verdiği kaydedildi.

DHA’nın haaberine göre Filiz Aker 17.00 sıralarında yeğeni ile yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker’den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi.

Kapıyı açan otel görevlileri Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’i yerde ölü olarak buldu. Otele gelen polisin yaptığı incelemede Vatan Şaşmaz’ın sırtından 4 kurşunla, Filiz Aker’in ise başından tek kurşun ile yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.

Polis Filiz Aker’in Şaşmaz’ı vurduktan sonra bulundurma ruhsatlı tabancası ile yaşamına son verdiğini tespit etti.

ABD’de Green Kart ile yaşayan ve eski mankenlerden Filiz Aker’in , 1 ay önce İstanbul’a gelerek Conrad Otel’e yerleştiği belirlendi.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Gençlik yıllarında fotomodellik yaptı. Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol aldı. Melike Öcalan ile birlikte Atv’de sabah programları sundu. Daha sonra yine Atv’de Özel Hat isimli magazin programının sunuculuğunu yaptı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Engin karakterini canlandırdı. TGRT için çekilen Akşemseddin’in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin’i canlandırdı. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynadı.

Şaşmaz, son olarak TRTSpor’da Taraftar Yarışıyor isimli spor-yarışma programını ve TVEM’de yayınlanan Vatan Mutfağı isimli yemek programlarını sunuyordu.

FİLİZ AKER KİMDİR?

Eski oyuncu ve manken Filiz Aker, Green Card’la ABD’de yaşıyordu.

Cumhuriyet gazetesinde 1990 yılında yayınlanan bir haberde manken Filiz Aker’in kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığı belirtiliyor.

Filiz Aker’in İnsan Avcıları, Alman Avrat 40 Bin Mark, Sürgün, Kurtlar Geceyi Sever, Vahşi ve Güzel adlı filmlerde oynadığı bilgisi de bulunuyor.

Aşağıdaki fotoğrafta, Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’la katıldığı bir davette görülüyor.

Filiz Aker, sosyal medya hesabından silahlı paylaşımlarda bulunmuş. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER