El Cezire: Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğü tespit edildi

El Cezire'ye konuşan kaynaklar: Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nu inceleyen ekipler, gazeteci Kaşıkçı'nın binanın tam olarak neresinde öldürüldüğünü tespit etti.

El Cezire: Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğü tespit edildi
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ülkesinin İstanbul başkonsolosluğu içinde tam olarak nerede öldürüldüğünün tespit edildiği öne sürüldü.


Katar televizyonu El Cezire’ye konuşan Türk kaynaklar, Kaşıkçı’nın konsoloslukta öldürüldüğü noktanın belirlendiğini söyledi.

‘HEMEN PARÇALARA AYIRMAYA BAŞLADILAR’

Bu kaynakların anlatımına göre, Suudi Arabistan’dan gelen 15 kişilik infaz timindeki otopsi uzmanı Salah Muhammad al-Tubaigy, Kaşıkçı’nın öldürülmesinden hemen sonra cesedi parçalara ayırmaya başladı. Bu bilgi, cinayetin planlı olduğuna işaret ediyor.

EL CEZİRE: TÜRKLERİN ÖFKESİ ARTIYOR

Haberi duyuran El Cezire muhabiri Charles Stratford, söz konusu bilgilerin sızdırılmasının ‘Türk yetkililerin soruşturma konusunda artan öfkesini yansıttığı’ yorumunu yaptı. Stratford, “Hissettikleri öfke, Türkleri daha fazla bilgi sızdırmaya itiyor ve daha fazla sızdıkça, olay daha da şoke edici bir hal alıyor” dedi. (Dış Haberler)

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER