Muharrem İnce: Erdoğan İngiltere'de ne konuştu?

Muharrem İnce: O şeker fabrikalarını alan iş adamlarına sesleniyorum. Sakın güvenmeyin. Yeniden gözden geçireceğiz, bunu herkes böyle bilsin.

Muharrem İnce: Erdoğan İngiltere'de ne konuştu?
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. İnce “Sayın Erdoğan Londra’ya gitti. Londra’da 3 gün kaldı. Şimdi size soruyorum, sayın Erdoğan Anadolu’da veya Trakya’da 16 yıl içinde, 3 gün bir şehirde kaldı mı? 3 gün İngiltere’de ne konuştunuz?” diye sordu.

Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle:

PARAMI TRT’YE HARAM EDİYORUM: TRT bizim paramızla bize propaganda yapıyor. Türk medyası dünyada yalnızdır. Ben elektrik faturalarındaki TRT payını haram ediyorum.

SURİYE’DE ELÇİLİK AÇACAĞIZ: Tam 1 yıldır Türkiye’de Amerikan Büyükelçisi yok. Türkiye, ABD’nin gözünde bir katiple idare edilecek bir ülkedir. Daha ilginci, Türkiye’nin Şam’da büyükelçisi yoktur. Yıllardır yok. 4 milyon Suriyeli Türkiye’de. Suriyelilere 40 milyar dolar harcamışız. Ama Suriye’de elçimiz yok. Nasıl çözeceğiz bu sorunları? 40 milyar dolar paramız gitmiş. Ev yapsak 2 milyon ev yapıyor. Muharrem İnce cumhurbaşkanı olduğunda, ABD ile ilişkiler büyükelçilik düzeyinde olacak. Suriye’de büyükelçimiz olacak. Bağımsız, onurlu, başı dik. Böyle çözeceğiz sorunları.

SEÇİM MİTİNGİ YAPIYOR: Bugün sayın Erdoğan miting yapıyor Filistin’le ilgili. Hiçbir itirazım yok. AK Parti Genel Başkanı’na yardımcı olmak istiyorum. Milletimizin önünde söz veriyorum. İsrail mallarını boykot edecek misin? Hayır. Anlaşmaları iptal edecek misin? Hayır. Mavi Marmara için aldığın 20 milyonu geri verecek misin? Hayır. Sadece miting yapacağım diyor. Miting Filistinliler, Müslümanlar için değil. O miting seçim içindir.

PARTİ Mİ DAHA DEĞERLİ? AK Partili annelere sesleniyorum. Sizin partiniz mi daha değerli, yoksa çocuğunuz mu? 24 Haziran üniversite sınavı vardı. Size soruyorum, seçimin tarihi mi önemli sınavın mı? Bu ülkenin çocuklarını düşünmeyip, kendi koltuğunuzu düşünüyorsunuz. Bu çocukların sınav tarihlerinden ne istiyorsunuz?

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER