Tekirdağ Emniyeti: HDP bayrağına müdahale yok

CHP Malkara ilçe kongresi için asılan bayraklar arasında görülen HDP bayrağına dair Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan'ın, 'Emniyet Müdürlüğü'nce kameraların o açıyı görmediği bildirildi' sözleriyle ilgili açıklamada kendilerine böyle bir beyan gelmediği belirtildi.

Tekirdağ Emniyeti: HDP bayrağına müdahale yok
Malkara’da CHP ilçe kongresi için asılan flamalarının arasında bir HDP flamasının görüldü. CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan’ın “Olayı araştırıyoruz. Emniyet Müdürlüğü’ne de bu konuyla ilgili gittiğimizde kameraların o açıyı görmediğini söylediler” demesi üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden konuya dair bir açıklama yayınladı.


Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürülüğü’ne kamera kayıtlarının incelenmesine dair bir talepte bulunulmadığı’ belirtildi. ‘Söz konusu bayrakların 06.12.2017 tarihi itibariyle asıldığı andan 07.12.2017 tarihinde söküldüğü ana kadar dijital görüntü kayıtlarının kendilerince incelendiği’ ve ‘bu süre içerisinde bayraklara herhangi bir müdahalede bulunulmadığının tespit edildiği bilgisi’ paylaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER