Bayraktar'ın verdiği parayı geri çeviren Dilek Özçelik hayatını kaybetti

Kanser hastası üniversite öğrencisi Dilek Özçelik, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bayraktar'ın verdiği parayı geri çeviren Dilek Özçelik hayatını kaybetti
Edirne’de dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ziyareti sırasında kanser ilaçlarının temini için yardım isteyen ve kendisine verilen parayı, “Dilenci değilim” diyerek geri çeviren lenf kanseri hastası , hayatını kaybetti.


Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşayan ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de, kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti.

Bakan Bayraktar’ın cebine koyduğu parayı “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı geri iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı. Çıkan haberlerin ardından Dilek’in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı.

Dilek Özçelik, kanser ilaçları için yardım istediği Bayraktar para verince “Dilenci değilim” diyerek tepki göstermişti.

Lenf kanseri hastalığı nedeniyle eğitimine devam edemeyen ve yıllardır kanserle mücadele eden Dilek Özçelik, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özçelik, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi Aziziye Camii’nde kılının ikindi namazının ardından toprağa verildi. (TEKİRDAĞ/DHA)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER