Hastanede silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı  

Elazığ'da Ümit Gürgöze doğam yapan Tuba Gürgöze ve kayınvalidesi ve kayınbiraderine ateş etti. Zeynep Demir hayatını kabetti. 2 kişi yaralı

Hastanede silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı  
Elazığ'da Ümit Gürgöze, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgöze ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Olayda, Zeynep Demir hayatını kaybederken, Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan bir kişi yaralandı.


Olay, saat 21.00 sıralarında Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, hastanede yeni doğum yapan kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgöze'yi ziyarete gitti. Burada, Tuba Gürgöze'nin eşi Ümit Gürgöze ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürgöze, yanındaki silahını çekip eşi Ümit ile Zeynep ve Faruk Demir'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, yeni doğum yapan Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı.

Yaralılar, aynı hastanede tedaviye alınırken, hastane polisi Ümit Gürgöze'ye gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Demir'in cesedi, morga kaldırıldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER