Akhisarspor: 3 - Galatasaray: 0

Galatasaray, Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu. Akhisarspor'un golleri Manu, Güray Vural ve Mustafa Yumlu'dan geldi. Haftaya lider olarak giren Galatasaray, zirveyi Medipol Başakşehir'e devretti.

Akhisarspor: 3 - Galatasaray: 0
Spor Toto Süper Lig 6’ncı hafta maçında Akhisarspor ve Galatasaray karşı karşıya geldi.


Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, 42’nci dakikada penaltı kazandı. Sinan Gümüş’ün kullandığı serbest vuruşta Serdar Aziz, Serginho’nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem  Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı gösterdi. Rodrigues’in penaltısını kaleci Fatih Öztürk çıkardı.

Maçtaki ilk golü ev sahibi Akhisarspor kaydetti. 51’inci dakikada Serginho ile girdiği duvar pasında sağ çaprazda kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Manu düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı.

79’uncu dakikada Akhisarspor lehine penaltı kararı çıktı. Muslera’nın ceza sahasına hızla giren Manu’ya müdahalesi sonucu hakem maçta ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. 80’inci dakikada Güray Vural penaltı vuruşu gole çevirdi: 2-0.

84’üncü dakikada Güray Vural’ın kullandığı serbest vuruşta Muslera ile Ozan Kabak anlaşamadı ve meşin yuvarlak Mustafa Yumlu’nun önüne düştü. Seken topu tamamlayan Yumlu, fark 3’e çıkardı.

Bu sonuçla Akhisarspor, puanını 5’e yükseltti. Haftaya lider olarak giren Galatasaray 12 puanda kaldı ve liderliği 13 puanlı Medipol Başakşehir’e devretti. (MANİSA/DHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER