Avrupa liglerinde günün programı

Premier Lig'de bugün 8 maç oynanacak. Günün maçı lider Chelsea ile son şampiyon Leicester City arasında.

Avrupa liglerinde günün programı
 İngiltere Premier Lig ekipleri, kupa maçlarının ardından yeniden lige dönüyor. Günün maçında son şampiyon Leicester City, en yakın rakibinin 5 puan önünde lider olan Chelsea’yi ağırlıyor.

Chelsea, 13 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Tottenham Hotspur’a yenilmişti. Antonio Conte’nin öğrencileri yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor ancak Leicester City’nin ne kadar potansiyelli bir takım olduğu da biliniyor.
21 puanla 15. sırada kalan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, Chelsea maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor. İki mavili takımın mücadelesi 20.30’da başlayacak.

Premier Lig’de günün programı şöyle: 15.30 Tottenham Hotspur-West Bromwich Albion * 18.00 Burnley-Southampton * Hull City-Bournemouth * Sunderland-Stoke City * Swansea City-Arsenal * Watford-Middlesbrough * West Ham United-Crystal Palace.

İspanya La Liga’da bekleneni veremeyen Barcelona, Camp Nou’da Las Palmas’la karşılaşacak. 18.15’teki maçta Barcelona, bol gollü bir galibiyet hedefliyor. Zirvenin hayal kırıklığı yaratan diğer takımlardan Atletico Madrid de saat 20.30’da Real Betis’le oynayacak. Günün ilk maçında 15.30’da Leganes-Athletic Club(Bilbao), son maçındaysa 22.45’te Deportivo La Coruna-Villarreal karşılaşacak.

Bugün, İtalya Serie A’da da iki maç yapılacak. 20.00’de Crotone-Bologna, 22.45’te ise Inter-Chievo oynayacak. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER