Barcelona Real Madrid'i 4-0 Yendi

Barcelona, Real Madrid'i 4-0 Yendi La Liga'da Barcelona, deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'i 4-0 yenerek tarihi bir galibiyet elde etti.

Barcelona Real Madrid'i 4-0 Yendi
İspanya La Liga'da 12. hafta El-Clasico'ya sahne oldu. Dev maçta Barcelona rakibi Real Madrid'i 4-0'lık farklı skorla mağlup etti.


Santiago Bernabeu
'da oynanan maç hızlı başladı. Henüz 11. dakikada Luis Suareztakımına ilk golü kaydetti. Barcelona 1-0 öne geçmişken, 2 gole çok yaklaşsa da bulduğu pozisyonları şu dakikada değerlendiremedi. Çekişmeli geçen maçta Barcelona 39. dakikada Neymar'ın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

FARK KAPANMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Real Madrid skoru eşitlemek için büyük çaba harcasa da bunu başaramadı ve 53. dakikada Barcelona skoru 3-0'a getirdi. Andres Iniesta topu ağlara göndererek farkı 3'e çıkardı. Arka arkaya bulduğu fırsatları değerlendiremeyenReal Madrid ağları sarsamazken, Barcelona üstün götürdüğü karşılaşma farkı iyice açtı. 74. dakikada Luis Suarez kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti.

Dev maç Barcelona'nın 4-0'lık farkı galibiyeti ile sona erdi.

MESSİ 2. YARIDA OYUNDA

Sakatlıktan yeni çıkan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi 2. yarıda oyuna dahil oldu. 57. dakikada Ivan Rakitic'in yerine oyuna giren Messi, iyi bir performans sergiledi.

REAL MADRİD 10 KİŞİ KALDI

Real Madrid 84. dakikada 10 kişi kaldı. Isco, sol kanttan topla ilerleyen Neymar'a yaptığı sert müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

KARŞILAŞMADA 6 KART ÇIKTI

Maçın hakemi David Fernandez Borbalan zorlu karşılaşmada 6 kez kart gösterdi. Real Madrid'de James RodriguezSergio Ramos ve Daniel Carvajal sarı kart görürken, Isco ise kırmızı kart gördü.

Barcelona'da ise Dani Alves ve Sergio Busquets sarı kart gördü.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER