Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde

Vodafone Arena'da oynanan maçta, 10 kişi kalmasına rağmen Olympiakos'u 4-1'lik skorla eleyen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde
 UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Olympiakos'u 4-1'lik skorla yenen Beşiktaş, adını çeyrek finale kalan takımlar arasına yazdırdı.

Yunanistan'da 1-1'lik beraberlikle biten ilk maçta küçük de olsa bir avantaj yakalayan Beşiktaş, kendi evindeki maçta da hızlı başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren topa daha çok hakim olan ekip siyah beyazlılar olurken ilk golü de Talisca'nın ortasını kafa ile tamamlayan Aboubakar'la 10. dakikada buldular. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren kara kartallar 22'de Babel'in şutu ile farkı ikiye çıkardı. 

GEREKSİZ KART, SIKINTILI DAKİKALAR

31'inci dakikada Elyounoussi'nin volesi ile Olympiakos farkı bire düşürürken 39'uncu dakikada Aboubakar'ın topsuz alanda rakibine kafa atması sonucu, hiç hesapta olmayan bir şekilde siyah beyazlılar 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Beşiktaş sıkıntılı anlar yaşamasına rağmen ilk yarıyı 2-1 önde bitirmeyi bildi.

60'ıncı dakikada Oğuzhan'ın yerine Necip'in girmesi ile geride daha kontrollü oynayan ve uzun toplarla ileri çıkmaya çalışan kara kartallar 75'inci dakikada Babel'le 3. golü bularak derin bir nefes aldı. Ardından 84'üncü dakikada Talisca'nın mükemmel ara pasında topu kalecinin üzerinden aşırarak golü bulan Cenk Tosun, takımına çeyrek finalin kapısını sonuna kadar açan isim oldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER