Demir Grup Sivasspor: 2 - Galatasaray: 1

Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada önemli bir şansı kaçırdı.

Demir Grup Sivasspor: 2 - Galatasaray: 1
Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor, Galatasaray’ı konuk etti.


Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki karşılaşmayı 15 bine yakın izleyici takip etti. Bin dolayında Galatasaray taraftarı da tribünlerde yerini alarak takımlarına destek verdi. Galatasaray’ın yeni transferi Japon oyuncu Nagatomo maça ilk 11’de başlarken, onu takip etmek için çok sayıda Japon gazeteci de maça akreditasyon yaptırarak mücadeleyi takip etti.

17’nci dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Rybalka kullandı. Ceza alanında iyi yükselen Ndinga kafa vuruşu ile topu filelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.

56’ncı dakikada Auremir sağdan ceza alanına girdi, Denayer ile mücadelesinde yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus yardımcısı Alex Taşçıoğlu’nun uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kone, Muslera ve topu ayrı köşelere göndererek farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

79’uncu dakikada soldan Belhanda getirdi, içeriye bıraktığı topu eren kaleye gönderdi, kaleci ve savunmadan seken topu takip eden Eren bir kez daha dokunarak topu filelere gönderdi: 2-1.

Karşılaşma Demir Grup Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Sivasspor puanını 30’a çıkarırken, Galatasaray ise 41 puanda kaldı. (SİVAS/DHA)

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER