Fenerbahçe-Beşiktaş maçı tatil edildi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, taraftarla tartışan Tolga Zengin'i sakinleştirmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına yabancı madde isabet etti. Soyunma odasına giden hakemler, maçın tatil edilmesine karar verdi. Güneş, ambulansla hastaneye götürüldü.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı tatil edildi
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2-2’nin rövanşında karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Beşiktaşlı Pepe, Josef de Souza’ya yaptığı hareketin ardından kırmızı kart görerek, oyundan atıldı. Pozisyonun ardından hakeme itiraz eden Caner Erkin de sarı kart gördü. Pepe sahayı terk ederken, kenarda Fernandao ile aralarında tartışma yaşandı.

45’inci dakikada Soldado’ya faul yapan Dusko Tosic, Beşiktaş’ta sarı kart gören 2’nci isim oldu. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARI GERGİN BAŞLADI

İkinci yarının henüz başında, 47’nci dakikada Medel ve Valbuena arasında tartışma yaşandı. 49’uncu dakikada ise Talisca ve Skrtel arasındaki gerginliğin ardından oyun bir süre durdu.

57’nci dakikada ise Beşiktaş yedek kulübesinde bulunan kaleci Tolga Zengin’le Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Zengin’i sakinleştirmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına yabancı madde isabet etti ve oyun durdu.

Ekrana yansıyan görüntülerde soyunma odası koridorlarında arbede yaşandığı görüldü. Çevik kuvvet polisleri koridora girdi. ATV muhabiri, Güneş’le birlikte soyunma odasına giden Beşiktaşlı futbolcuların bir özel güvenlik görevlisi ile tartıştığını söyledi. Sonrasında Fenerbahçeli futbolcuların da tartışmaya dahil olduğu belirtildi.

Soyunma odasına giden hakemler, yaptıkları değerlendirmenin ardından maçın tatil edilmesine karar verdi.

GÜNEŞ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

DHA’nın haberine göre, Şenol Güneş, ambulansla hastaneye götürüldü. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER