Galatasaray, Gomis için Tahkim'e gidecek

Galatasaray, Akhisarspor maçında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis'in 1 maçtan fazla ceza alması durumunda Tahkim Kurulu'na gidecek.

Galatasaray, Gomis için Tahkim'e gidecek
Galatasaray, 4-2 kazanılan Akhisarspor maçında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis için Tahkim Kurulu'na gitmeyi düşünüyor.

Galatasaray'da Gomis 68. dakikada Mustafa Yumlu'ya vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart ile oyun dışında kalmıştı. Akhisar'da Mustafa Yumlu, maç sonunda Gomis'in yanına gelerek özür dilediğini iddia etmişti.

Ancak Gomis'in maç sonunda soyunma odasında Mustafa Yumlu'nun yanına gittiği ve "Ben bu ülkede iyi niyetiyle bilinen bir futbolcuyum. Kısa sürede burada taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir isim olduğumu düşünüyorum. Bunun bozulmasını da istemem. Futbolda sahada yaşanan şey, orada kalır" dediği ve el sıkıştığı belirtildi.

Öte yandan Galatasaray'ın, Akhisarspor maçında kırmızı kart ile oyun dışında kalan golcüsü Bafetimbi Gomis'in aldığı cezaya göre Tahkim Kurulu'na gidebileceği öğrenildi.

Sarı kırmızılılar golcü oyuncunun bir maçtan fazla ceza alması durumunda, ceza indirimi için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacak.

Tahkim Kurulu, bu sezon Gençlerbirliği karşısında gördüğü kırmızı kart sonrası iki maç ceza alan Beşiktaşlı Ryan Babel'in cezasını bir maça indirmişti. Fenerbahçeli Alper Potuk ise Akhisar karşısında gördüğü kırmızı kart sonrası bir maç ceza almıştı. (İstanbul/DHA)

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER