Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maç haftası dün akşam başlayan ve bu gece sona eren karşılaşmalarla başladı. Beşiktaş'ın turladığı gecede, Cristiano Ronaldo kendine ait rekoru geliştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5’inci maç haftası başladı. Kalıcı yaz saati uygulaması nedeniyle Şampiyonlar Ligi maç saatleri Türkiye’de 22.45 olunca, Beşiktaş ve soğuk iklim nedeniyle nedeniyle Rus takımlarını, iç saha maçlarını 20.00’de oynuyor.


Beşiktaş’ın bulunduğu G Grubunun diğer maçında Leipzig, deplasmanda Monaco’yu 4-1’le geçerek şansını son haftaya taşıdı. Monaco ise bu sonuçla Avrupa’ya veda etti.

Beşiktaş’ın Porto ile 1-1 berabere kalarak namağlup tur atladığı karşılaşmayla aynı saatte oynanan maçta, Spartak Moskova da grup sonuncusu Maribor’la 1-1 berabere kalınca, tur şansını mucizelere bıraktı. Moskova ekibi son maçında İngiltere deplasmanında grup lideri Liverpool’la mücadele edecek.

Liverpool ise ilk yarısını deplasmanda 3-0 önde kapattığı maçta Sevilla ile 90+2’nci dakikada yediği golle 3-3 berabere kaldı. Liverpool oyuncusu Firmino, 2 gol bulduğu bu maçla beraber, Şampiyonlar Ligi’nde 5 maçta 5 gole ulaşan ilk futbolcu olmayı başardı.

Apoel deplasmanında 6-0 kazanan Real Madrid’de ise bu maçta 2 gol bulan Cristiano Ronaldo gol sayısını 8’e yükseltti. Böylece Ronaldo bir takvim yılı içerisinde, Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gol atan oyuncu olma unvanını geliştirerek, rekorunu 18 gole yükseltti. Tottenham, deplasmanda Borissia Dortmund’u 2-1 mağlup etti ve Real Madrid’in önünde liderliği garantiledi.

Gecenin görünümü ise şu şekilde oldu:

E Grubu

Spartak Moskova 1 – 1 Maribor

Sevilla 3 -3 Liverpool

F Grubu

Napoli 3 – 0 Shaktar Donetsk

Man. City 1 – 0 Feyenoord

G Grubu

Beşiktaş 1 – 1 Porto

Monaco 1 – 4 Leipzig

H Grubu

B. Dortmund 1 – 2 Tottenham

Apoel 0 – 6 Real Madrid

/ DUVAR

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER