ŞemdinliHaber

Şemdinli - Yüksekova yolunda kaza: 1 ölü 5'i ağır 28 yaralı!

Güncel

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yaylaya gidenleri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kadın öldü. Kazada çoğu kadın ve çocuk 28 kişi de yaralandı.

ŞEMDİNLİ HABER

Kaza, bugün öğle saatlerinde Yüksekova-Şemdinli karayolu üzerinde bulunan Karabey Köyü yakınlarında meydana geldi. Yaylada bulunan koyunları sağmak için aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 28 kişi, traktörün römork bölümüne binerek yola çıktı. Yokuş olan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirince traktör ve arkasındaki römork kontrolden çıkarak devrildi. Traktörün devrilmesinden sonra takla atan romörkta bulunan 28 kişi ve trakötör sürücüsü yaralandı. Çoğu kadın ve çocuk 29 kişi, çevrede bulunanların haber vermesi üzerine çağrılan ambulans ve özel araçlarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1 kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yaralanan 28 kişi tedavi altına alındı. Yaralılardan 5'nin sağlık durumunun ağır olduğu ifade edilirken jandarma soruşturma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.