ŞemdinliHaber

Şemdinli'de gasplı saldırı

Güncel

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde sitemizin yazarı ve aynı zamanda Atakan Erkek Kuaförü işletmecisi Atakan Aydıner önceki gece evine giderken 3 kişinin gasplı saldırısına uğradı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Atakan Aydıner, önceki gece işletmecisi olduğu Atakan Erkek Kuaförü kapattıktan sonra evine giderken şehir mezarlığı girişinde maskeli 3 kişinin gasplı saldırısına uğradı. Karanlıktan faydalanan maskeli 3 kişi şehir mezralığı girişinde arkadan Aydıner’in gözlerini kapatıp darp etmeye başladı. Aydıner’in cep telefonunu ve bir miktar parasını gasp eden maskeli 3 kişi karanlıktan faydalanarak olay yerinden uzaklaştı.

Gasplı saldırıya uğrayan Atakan Aydıner; “tarihi misyonu ve vizyonu olan Şemdinli’de son zamanlarda bu ilçenin mütevazı doğasına zarar veren bir takım olayların olması çok üzücü. Kırk yıl düşünseydim günün birinde doğup-büyüdüğüm, 28 yıldır yaşamımı idame ettiğim ve her şeyden önemlisi gönül rahatlığıyla gelip gittiğim yolda hem de kendi mahallemde gasp edileceğim aklıma gelmezdi. Önemli olan gasp edilmem değil, son zamanlarda bu ilçenin insanlarını her sabah yeni bir haberle hayretler içine düşüren birtakım olayların sıklaşması, yoğunlaşması ama en önemlisi zemin bulabilmesidir. O nedenle Şemdinli halkının bu oluşumlara dikkat etmesi gerekiyor. Olayın olduğu gece beni yalnız bırakmayıp ziyaret eden, arayan ve soran bütün dost ve akrabalarıma yüreğimle selamlıyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.