ŞemdinliHaber

Muhterem Nur: Neden ameliyata hazır dediniz?

Kültür sanat

Muhterem Nur, eşi Müslüm Gürses'in ameliyatına dair açıklamalarda bulundu: Onu hastanenin yüzünden kaybettim. Kestiler, vücudunda delinmedik yer kalmadı.

Muhterem Nur, 3 Mart 2013’te kaybettiği eşi Müslüm Gürses’in ameliyat süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nur, eşinin ölümünden ameliyat olduğu hastaneyi sorumlu tuttu.

Hürriyet gazetesi yazarı Tülay Demir’e konuşan Nur, eşinin kalbindeki stent için kontrole gittiklerini ve burada doktorlarının ‘ameliyat gerektiğini’ söylediğini ifade etti. Ameliyata hazırlık sürecinin Gürses için çok zorlu geçtiğini söyleyen Nur’un konuyla ilgili yanıtları şöyle:

‘ÖLÜME GİTMİŞİZ MEĞER’

Ameliyattan hemen sonra mı geldi kötü haberler?

Yoo… Saatler sonra “Ameliyat iyi geçti” diye haber verdiler, “Siz şimdi eve gidin, yarın sabah gelirsiniz, size ekrandan gösteririz” dediler. Gittim eve. Gece boyunca acayip rüyalar gördüm. Acıdır ki o rüyalarım gerçek oldu. Sabah gittim hastaneye, ekrandan izliyorum. Elini kaldırdı, “Hayatım merhaba, dostlara selam” dedi. Aşağıya indim sonra ama çok kötüydü. Uykuya dalmış zaten ben inene kadar. Sonra orada uzun zaman yattı. Yılbaşında yukarı çıkacaktık, odada olacaktık. Çıkamadık. Orada kaldı. Enfeksiyon kaptı çünkü… Söyleyemiyorum artık. Gerisini söyleyemiyorum. Orada iki gün duran çıkıyordu. Biz yattık tam dört ay. Bir daha da çıkamadık. Ölüme gitmişiz meğer. Onu hastanenin yüzünden kaybettim. Kestiler, vücudunda delinmedik yer kalmadı.

Sonradan doktoru televizyonlara çıkıp çok garip sözler sarf etti. Onun için çok kırıldık, öleceğimi bilsem o hastaneye gitmem bir daha… “Müslüm Bey’in zaten içi mahvolmuştu” dedi. Madem içi mahvolmuştu, o zaman geldiğimizde neden ameliyata aldınız? Neden “Tamam, ameliyata hazır” dediniz? 33 yıl içki içmedi adam inanır mısınız? Sen nasıl bunu söylüyorsun? Çok üzüldüm. Allah bildiği gibi yapsın.

RÖPORTAJIN TAMAMI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.