Bahar Futbol Turnuvası Şampiyonu Club Navşar oldu

Şemdinli Belediyesi ve Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlü tarafından organize edilen Bahar Futbol Turnuvası'nda şampiyon Club Navşar oldu.

Bahar Futbol Turnuvası Şampiyonu Club Navşar oldu

Şemdinli Belediyesi ve Şemdinli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlü tarafından organize edilen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. 24 takımın mücadele ettiği Bahar Futbol Turnuvası'nda kupanın sahibi Club Navşar oldu. Sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği final karşılaşmasında Club Navşar - Üzümkıranspor'u 4 - 1 yenerek turnuva şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi Üzümkıranspor, turnuva üçüncüsü Sasa Modaspor ve turnuvanın en centilmen takımı New Navşar oldu. 

Final karşılaşmasını Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Nabi Özel, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, kurum amirleri ve çok sayıda sporsever izledi. 

Şampiyon Club Navşar, kupasını Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın elinden aldı. Kupa töreninin ardından takımların hep birlikte müzükler eşliğinde halayların çekmesiyle etkinlik sona erdi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2022, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER