Şemdinli'de 52. Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 52. kütüphaneler haftası dolayısıyla Şemdinli ilçe kütüphanesi ile Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa bir program düzenlendi. Programda ‘en çok kitap okuyan’ başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Şemdinli'de 52. Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yücel Ayan, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Akgün, Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz, Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 Konferans salonunda bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma Rehber öğretmeni Yasemin Yavuz tarafından yapıldı. Yavuz, kütüphaneler hakkında gelen konukları bilgilendirirken, kitap okumanın insan üzerinde bıraktığı faydalarının önemine değindi.

Kütüphaneler haftası vesilesiyle düzenlenen sinevizyon gösteriminin ardından, yetişkinler ve çocuk dallarında yıl boyunca ilçe okulları genelinde en çok kitap okuyan birinci ve ikinci gelen öğrencilere, İlçe Kaymakamı Murat Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz tarafından ödüllendirildi.

Daha sonra etkinlik müzik etkinliği ve verilen kokteyl ile son buldu.

IMG_6175

IMG_6186

IMG_6195

IMG_6213

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
jinda aksin
jinda aksin - 8 yıl Önce

sarki soyledigim icin mutluyum

SIRADAKİ HABER