Fenerbahçe, Boluspor'a 6-2 yenildi

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Boluspor, hazırlık maçında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 6-2 mağlup etti. Skorun 6-2 olmasından sonra Boluspor yardımcı antrenörünün "atak yapmayın" uyarısına Fenerbahçeli futbolcu Şener'den tepki geldi.

Fenerbahçe, Boluspor'a 6-2 yenildi
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, deplasmanda Boluspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma beklenmedik bir sonuçla 6-2 Boluspor üstünlüğüyle sona erdi.


Fenerbahçe maça Volkan Demirel, Şener, Batuhan, Andreas, Erdem, Samed, Onur, Ozan Tufan, Aatıf, Mehmet Ekici ve Soldado on biriyle başladı. Ozan Tufan, Aralık 2017’den beri ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Devre arası kampına götürülmeyen futbolcu, 2 Mart’ta affedilmişti.

İkinci yarıda oyuna Guliano, Fernandao ve Valbuena da dahil oldu.

Ev sahibi Boluspor’un ilk golünü kaydeden 20 yaşındaki Burak, 40 metreden yaptığı vuruşla Volkan Demirel’e aşırtma gol attı.

‘ATAK YAPMAYIN’ TARTIŞMASI

Maçta skorun 6-2’ye gelmesinden sonra Boluspor’un yardımcı antrenörü Osman Bilik, Bolusporlu futbolcu Sefa’ya seslenerek pas yapmalarını ve atak yapmamalarını söyledi. Bunu duyan Fenerbahçeli Şener ile yardımcı antrenör Osman Bilik arasında ufak çaplı tartışma yaşandı.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı yaşanan olayın ufak bir problem olduğunu ifade ederek, “Şener ile yardımcı antrenör arasında ufak bir tartışma yaşandı. Aralarında ufak bir problem yaşandı. Aykut hocamızla bunu görüştük. Maçtan sonra bu işin uzamaması lazım. Boluspor ve Fenerbahçe dost kulüptür. Bunların futbol içerinde kalması lazım. Çok bir problem yok. Her maçta olabilir.

MAÇTAN DAKİKALAR

12’nci dakikada ceza sahası içine giren Aatif’ın vuruşu üstten dışarı çıktı.

14’üncü dakikada kaleci Volkan’ın kalesinden uzak olduğunu gören Burak’ın yaklaşık 40 metreden aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

18’inci dakikada savunmanın arkasına atılan derinlemesine pasta hareketlenen Soldado’nun vuruşu yandan dışarı çıktı.

26’ncı dakikada ceza sahası içinde Soldado’nun pasıyla topla buluşan Aatif’ın düzgün vuruşunda top filelerle buluştu: 1-1.

31’inci dakikada gelişen Boluspor atağında Andre Santos’un yaklaşık 25 metreden sert vuruşu kaleci Volkan’ın parmaklarının ucuna değerek ağlarla buluştu: 2-1.

44’üncü dakikada Onur’un müdahalesinde ceza sahası içinde Burak yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Sefa’nın kullandığı penaltıda top ağlara gitti: 3-1.

51’inci dakikada soldan Caner’in yerden ortasına Guido Koçer vurdu. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-1.

54’üncü dakikada sağ kanattan Şener’in ortasına Fernandao vurdu, top direkten döndü.

69’uncu dakikada Caner’in ceza sahası dışından sert vuruşunu kaleci Volkan kurtardı.

80’inci dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandao topu ağlara gönderdi: 4-2.

83’üncü dakikada kaleci Volkan’ı geçen Mutlu ağları sarstı: 5-2.

86’ncı dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Yusuf Emre topu yerden köşeye gönderdi: 6-2.

Karşılaşma Boluspor’un 6-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. (BOLU-DHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER