4 üniversiteye yeni rektör atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararlarıyla Ege Üniversitesi, İstanbul Atlas Üniversitesi, Türk-Japon Bilim ve Üniversitesi ile Uşak Üniversitesine rektör ataması yapıldı.

4 üniversiteye yeni rektör atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararıyla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, bu görevlerinden alındı.

Cengizer, 7 Aralık 2019'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı.

UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi.

Türkiye'nin Endonezya Büyükelçisi olarak Aşkın Asan görevlendirildi. Asan, AK Parti'den 23'üncü Dönem Ankara Milletvekili seçilmişti.

4 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATAMASI

Bingöl Müftülüğü'ne Mustafa Topal, Hakkari Müftülüğü'ne İsmail Fakirullahoğlu, Kayseri Müftülüğü'ne Sivas Müftüsü Yusuf Akkuş, Sivas Müftülüğü'ne Ardahan Müftüsü Remzi Pehlivan ve Ardahan Müftülüğü'ne Hayri Erenay atandı.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Necdet Budan, İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mustafa Küçük, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Bekir Sami Yılbaş ve Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Savaş getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER