Şemdinli Belediyesi bünyesinde 'Eğitim Birimi' açıldı

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi bünyesinde ‘Eğitim Birimi’ açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Tahir Saklı,'Eğitim Birimi' faaliyeti hakkında bilgi verdi.

Şemdinli Belediyesi bünyesinde 'Eğitim Birimi' açıldı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi bünyesinde ‘Eğitim Birimi’ açıldı.

Şemdinli Belediyesi bünyesinde ‘Eğitim Birimi’ açıldı. İlçenin Cumhuriyet Caddesi eski kültür merkezi binasında açılışı yapılan ve ilçede görevli uzman doktor ile öğretmenlerin gönüllü olarak çalıştığı birim davetlilere tanıtıldı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tahir Saklı, birim hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Saklı konuşmasında; "İnsana hizmet, Hakk'a hizmettir" diyerek çıktığımız bu yolda, eğitimin bir toplum için elzem olduğunu bilerek bir çok çalışma yapmaktayız. Bu çalışmalardan biri de, toplumu oluşturan aile, çocuk, genç ve engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik açılan ve destek vermeyi planlayan Eğitim Birimimizdir. Uzun ve yorucu çalışmalarımız sonucunda, birimimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Eğitim birimimiz, sadece halkımıza eğitim vermek ve bilinçlendirmekle kalmayıp, her türlü ihtiyacına yönelik de destek vermeyi planlamaktadır. Bu desteklerden bazıları, gençlerimizi korumak ve onları yetiştirmek; ailelerimizi yapılandırarak, mutlu yuvalar kurmak; Allah'ın bizlere emaneti olan engelli kardeşlerimize hayatı kolaylaştırmak ve daha güzel kılmaktır” dedi.

Başkan Saklı devamla; “bu hedefimizi gerçekleştirmek için açtığımız bu birimde, bugün bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum ve Allah'tan birimimizin Şemdinli’miz için hayırlı olmasını diliyorum. Birimin gönüllüleri eğitimci Reşat Öpengin, Uzman Psikolog Hasibe Tekşan, Psikolojik Danışman İmran Elmas, Özel Eğitim Uzmanı Mervan Can'a teşekkürlerimi sunuyorum. Birimimizde görev almak üzere gönüllü eğitimcilerimizin katılımları bizleri mutlu edecektir” dedi.

Açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu.

    

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER