Şemdinli'de düzenlenen ses yarışması birincisi belli oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi ile Sabri Özel Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 13 - 18 yaş arası ses yarışmasının birincisi belli oldu.

Azer DEMİR - Abdullah KAYA - İlhan DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi ile Sabri Özel Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 13 - 18 yaş arası ses yarışmasının birincisi belli oldu.

Şemdinli İlçesi'nde, Şemdinli İMKB Anadolu Lisesi ile Sabri Özel Anadolu Lises i tarafından organize edilen 
"Dengê Nawşar' ses Yarışması'na farklı okullardan çok yaklaşık 80 kişi katıldı. Yapılan ilk elemelerden sonra 10 yarışmacı finale kalmaya hak kazandı. Finale kalan 10 yarılmacı Şemdinli Cumhuriyet ilköğretim okulu bahçesinde kurulan sahneye çıkarak performanslarını sergiledi.

Müzik öğretmenlerinden oluşan jüri üyelerince yapılan değerlendirme sonucunda finale kalan 10 kişi, sahnedeki performanslarını sergiledikten sonra ilk üçe giren öğrencilere hediye olarak altın ve müzik enstrümanları verildi.

Müzik öğretmenlerinden oluşan jüri üyelerince yapılan değerlendirme sonucunda Süleyman Yılmaz birinci, Berivan Kılıç ikinci, Raziye Şahinoğlu ise üçüncü oldu.

Şemdinli İMKB Lisesi Müdürü Mesut Akbaş, “iki aya yakın zamanda yaptığımız çalışmalar sonucunda Şemdinli için çok güzel bir program düşündük. 80 civarında gencimiz başvurdu. Zaman kısıtlamasından dolayı sadece 10 gencimizi hazırladık. Umarım bir öncü olur. Şemdinli'nin bu tür etkinliklere, aktivitelere ihtiyacı var" dedi.

Yarışmanın final bölümünü Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, Belediye Eş Başkanı Nahide Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, kurum amirleri, Okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2014, 10:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
NAWŞARİ
NAWŞARİ - 10 yıl Önce

bravo süper iş devamı da gelsin. ama şu provalarını daha yoğun yapın; müzisyenler şakıcıları yakalayamıyor, alakasız melodiler çıkıyor :). ilk olmasına veriyorum tabi, daha iyilerini bekliyoruz.

Şemzinan
Şemzinan - 10 yıl Önce

program çok güzeldi. özellikle farklı açılardan çekilen görüntülerin sinevizyona yansıtmaları çok güzeldi.

özge
özge - 10 yıl Önce

çok güzeldi başarılar

bahoz
bahoz - 10 yıl Önce

bu yarışın birincisi 4.sıradaki kız ikincisi ibo olmalıydı

bahar sevinc
bahar sevinc - 9 yıl Önce

Çok guzeldi tebrik ederim

gülsefa kaya
gülsefa kaya - 8 yıl Önce

Agzına saglık

SIRADAKİ HABER