Hakan Bayrakçı: Tek gel dedim, beş kişi geldiler

Araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, geçen yıl uğradığı saldırının iç yüzünü anlattı. 'Sosyal medya ve linç' konusunu konuşurken olayı hatırlatan Hakan Bayrakçı "Yiyorsa tek gel dedim, herif de yemedi beş kişi geldi. Saldırdılar, ameliyat oldum..." ifadelerini kullandı.

Hakan Bayrakçı: Tek gel dedim, beş kişi geldiler
SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, geçen yıl uğradığı saldırının nasıl geliştiğini anlattı. Sosyal medyada kendisine hakaret eden biri ile yüz yüze tartışmaya gittiğini anlatan Bayrakçı, “Beş kişi geldiler, saldırdılar. Ameliyat oldum” diye konuştu.

Haber Global’deki bir programa katılan Hakan Bayrakçı, ‘Sosyal medya ve linç’ konusunu ele alırken geçen yıl Mecidiyeköy’de uğradığı saldırıya ilişkin konuştu. Bayrakçı, kendisine hakaret ettiğini belirttiği bir kişiye adres vererek, onu ‘teke tek hesaplaşmaya çağırdığını’ söyledi. Ancak çağırdığı kişinin tek gelmediğini, kendisinin tek gitmesine rağmen karşı tarafın beş kişi ile geldiğini söyleyen Bayrakçı, “Olay oldu belki duymuşsunuzdur, Mecidiyeköy’de saldırıya uğradım ben. Yiyorsa tek gel dedim, herif de yemedi 5 kişi geldi. Saldırdılar, ameliyat oldum. Adam değilmiş” diye konuştu.

Programdaki diğer katılımcı gazeteci İsmail Saymaz ise Bayrakçı’ya, “Sen niye gidiyorsun ya? Twitter’dan kavga edip bir yere gidilir mi?” diye sordu.

Hakan Bayrakçı’nın “Erkek zannettim ben” demesi üzerine Saymaz, “Bunu test etmen mi gerekiyor böyle” diyerek yanıt verdi.

Bayrakçı daha önce olayın saldırının omuz atmayla başladığını anlatmış “Saldırı planlı. Suni bir sebepten kavga çıkarıyor ve hiçbir şey konuşmamaları da ilginç. Neye kızdığını söyler insan saldırırken. Bunlar profesyonelce saldırdılar bana. Kimin saldırdığı konusunda net bir şey söyleyemiyorum” demişti. 


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER