HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: 'Birlik mesajı verme zamanı!'

HDP'nin 3. Kongresi öncesi, Eş Başkan Selahattin Demirtaş, mesaj gönderdi. Demirtaş "Ben de HDP'de en aktif şekilde çalışamaya devam edeceğim zaten" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: 'Birlik mesajı verme zamanı!'
Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) 11 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştirilecek 3. Büyük Olağan Kongresi öncesi, Eş Başkan , Kongre’ye mesaj gönderdi. HDP’de 2 dönemdir eş genel başkanlık görevini sürdüren Selahattin Demirtaş şubat ayında yapılacak HDP 3. Genel Kongresi’de aday olmayacağı açıklamıştı.


Demirtaş’ın avukatı aracılığıyla gönderdiği mesajda şu ifadeler yer aldı; “Bütün dostların dayanışması beni onurlandırdı. Ama aynı zamanda dosta düşmana da HDP’nin nasıl dinamik aktif bir tabana sahip olduğunu gösterdi. Emin olun ki içeriden dışarıdan HDP’yi dizayn etmeye çalışan bütün unsurlara haddi bildirildi.  Gönül rahatlığıyla kongreye coşkuyla giderek en güçlü birlik mesajı verme zamanıdır artık. Ben de HDP’de en aktif şekilde çalışamaya devam edeceğim zaten. HDP’ye sahip çıkan şahsımda güven duygusunu pekiştiren bütün arkadaşlara içten selam ve teşekkürler”

HDP 3. Olağan Kongresi öncesinde HDP, HDK ile bileşenlerinin yönetici ve üyelerine yönelik birçok ilde operasyonlar yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER