İzmir saldırısı Meclis'teki 4 parti tarafından da kınandı

İzmir Adliyesi yakınında meydana gelen saldırı TBMM Genel Kurulu’nda 4 parti tarafından kınandı.

İzmir saldırısı Meclis'teki 4 parti tarafından da kınandı
TBMM Genel Kurulu’nda, torba kanun tasarısının görüşmeleri sırasında söz alan Maliye Bakanı Naci Ağbal, İzmir'deki saldırıda hayatını kaybeden polis ile adliye çalışanını anarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bütün parti gruplarımızdan yapılan ortak açıklamalar, ortaya koyduğumuz irade de gösteriyor ki devlet, parlamento, hükümet, güvenlik birimleri ve millet olarak terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." 


HDP grubu adına konuşan Başkanvekili Ahmet Yıldırım, İzmir'deki saldırının kimden gelirse gelsin, toplumsal yaşamı hedeflediğini belirterek, "Bundan sonra ülkede benzer saldırı ve acıların yaşanmayacağı inancıyla saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum" ifadelerini kullandı. 

'HÜKÜMET GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMALI' 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de saldırıyı kınadığını dile getirerek, "Hükümetin gerekli önlemleri alarak, bütün vatandaşların 81 ilde rahatça dolaşabileceği bir Türkiye'yi yeniden oluşturmasını" istedi. 

TBMM Başkanvekili CHP’li Akif Hamzaçebi, Başkanlık Divanı adına konuşarak hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. 

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de söz alarak 'saldırıyı nefretle kınadığını' açıkladı. Parlamentoda bulunan İzmir milletvekilleri de yerlerinden söz alarak, saldırıyı kınadı. / Evrensel

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER