Kılıçdaroğlu'dan Sinan Oğan paylaşımı: "Artık kimse kimseyi kandıramayacak"

Sinan Oğan'ın Erdoğan'a destek açıklamasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'dan ilk açıklama: "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli!"

Kılıçdaroğlu'dan Sinan Oğan paylaşımı: "Artık kimse kimseyi kandıramayacak"

Sinan Oğan'ın AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dan ilk açıklama, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli!" oldu. 

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde ATA İttifakının cumhurbaşkanı olarak yarışan Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini beyan etti. Oğan'ın açıklamasının ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda şu cümleleri kullandı:

"Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" / Gazete Duvar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER