Mansur Yavaş: Aday çıkartmayacaksanız desteklerinizi bekliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

Mansur Yavaş: Aday çıkartmayacaksanız desteklerinizi bekliyoruz
 Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.


Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede Mansur Yavaş’a, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti YİK Üyesi Kerim Yılmaz, 23. Dönem Milletvekili Murat Özkan ve 22’inci Dönem Milletvekili Süleyman Sarıbaş eşlik etti.

‘GÜZEL MESAJLAR VERMEK İSTEDİK’

Temel Karamollaoğlu’na misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür eden Yavaş, “Adaylığımızı basından duymuş olsanız da size de ziyaretimizle bir kez daha duyurmak, ülke gündemine dair güzel mesajlar vermek adına ziyaret edelim istedik. Eğer aday çıkarmayacaksınız desteklerinizi bekliyoruz. Ama çıkaracaksanız, birlikte fikirlerimizi paylaşarak güzel bir yarış yapmak isteriz. Bu nedenlerle sizi ziyaret ettik. Size ve parti yönetiminize nezaketiniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR’

Yavaş’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Karamollaoğlu ise, şunları söyledi: “Şeref verdiniz. Maalesef bazı çevreler seçimi hasımlar arasında yapılan bir mücadele gibi göstermeye çalışıyor. Biz ise, seçimin böyle bir mücadele olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Seçimden başarıyla çıkanı da o başarıyı gösteremeyenler tebrik etmeli. Bundan daha güzel bir yaklaşım olamaz. Huzur da böyle sağlanır zaten. Ondan dolayı bu ziyaret önem arz ediyor. Böyle bir seçime giderken kutuplaşmayı adeta zirveye çıkarmak için çaba gösterenlere ben hayret ediyorum. Bu memleket bizimse, hele de bu memlekette son zamanlar da çok dile getirildiği gibi bir beka sorunu varsa, herkesten önce bizim birlik beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır. Kutuplaşmadan mümkün olduğunca uzaklaşmamız lazım artık. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz.” (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER