Mansur Yavaş'tan, İmamoğlu'na destek: Yanındayım

Mansur Yavaş, İmamoğlu'na 'siyasi yasak' istenen davanın duruşması öncesi destek mesajı verdi: İstanbul'un iradesine saygı, İstanbul'un adil yöneticilerine sevgi ile yanındayım Ekrem İmamoğlu.

Mansur Yavaş'tan, İmamoğlu'na destek: Yanındayım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın bugün görülecek duruşmasında karar bekleniyor. İstanbul Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek davada savcı İmamoğlu'na 4 yıl 1 aya kadar hapis ile seçme ve seçilme haklarından mahrumiyet istemişti.

Duruşma öncesi Twitter'dan açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İmamoğlu'na destek verdi. İmamoğlu'yla el ele fotoğraflarını yayınlayan Yavaş'ın paylaşımı şöyle: "Adalet, politik egemenlik üzerinden değil yalnızca hukukun egemenliği üzerinden sağlanır. Gençlerimiz için, geleceğimiz için demokrasiyi yaşatma sorumluluğumuz var. İstanbul'un iradesine saygı, İstanbul'un adil yöneticilerine sevgi ile, yanındayım Ekrem İmamoğlu." / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER