MHP Lideri Bahçeli: Bozkurt işareti Başbakan'a yakışmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım’ın AKP grup toplantısında bozkurt işareti yapmasını değerlendirdi.

MHP Lideri Bahçeli: Bozkurt işareti Başbakan'a yakışmış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal paylaşım sitesinden Başbakan Binali Yıldırım'ın bozkurt işareti yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.


MHP Genel Başkanı Bahçeli Başbakan Binali Yıldırım'ın 'bozkurt işareti' yapmasına ilişkin, “Başbakan partisinin grup toplantısında yapmış olduğu Bozkurt işareti günlerce konuşuldu. İlginçtir ki, siyasi gündem buna göre konuşlandı. Herkes fıtratına uygun görüş sarfetti: Niye yaptı, neden yaptı, ne söylemeye çalıştı? Şeklindeki sualler havalarda uçuştu, ortalığa doluştu. Toz duman geçtikten, her şey yerli yerine oturduktan sonra değerlendirme yapmak için bekledim, izleyip, niyet ve mesaj sahiplerini gördüm. Bir defa, Başbakan'ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır. Ne yapsaydı, başka ülkelerin sembollerini mi kullansaydı? Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmişte Bozkurt yapanlar suçlanmış, takibata uğramış. Ben de diyorum ki, samanlıkta iğne aramayın, o devirler geçti” ifadelerini kullandı.

‘Evet’le yeni bir bozkurt destanı yazılacağını ileri süren Bahçeli; “Bozkurt ruhuyla evet mührünü basacağız. Bozkurt yapmak ilk bakışta hiç kimseyi MHP'li, Ülkücü yapmaz; ama en azından dürüst ve içtense milli ve yerli olduğunu kanıtlar” dedi. (DHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER