Muharrem İnce: Demirtaş'ı çarşamba günü ziyaret edeceğim

Muharrem İnce, TBMM'ye gelişi sırasında deneyimli gazeteci Mustafa İstemi'nin fotoğraf makinesini alarak fotoğraflarını çekti. İnce Selahattin Demirtaş'ı çarşamba günü ziyaret edeceğini ve seçilirse 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçunu da kaldıracağını söyledi.

Muharrem İnce: Demirtaş'ı çarşamba günü ziyaret edeceğim
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün TBMM’de düzenleyeceği basın toplantısına giderken muhabirlerle sohbet etti. Bu sırada Milliyet gazetesinin foto muhabiri Mustafa İstemi’nin elindeki fotoğraf makinesini alan İnce, “16 yıl kahrımızı çektin bir kez de ben senin fotoğrafını çekeyim” diyerek deneyimli gazetecinin fotoğraflarını çekti.
 

.

 

İnce basın toplantısına başlamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zeytin Dağı Barış Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayı tamamlamasını bekleyeceğini söyledi.

Erdoğan’ın konuşmasının bitmesiyle birlikte konuşmaya başlayan İnce, “Kanallar Erdoğan tarafından tutulmuş. Ben bunları millete anlatacağım. Cumhurbaşkanı adaylarından randevu talep ettim. Demirtaş’la görüşme için randevu değil AKP’li Adalet Bakanı’ndan izin istedim. Çarşamba günü ziyaret edeceğim. Erdoğan saraya çağırırsa Saray’a da gideceğim” dedi.

İnce özetle şunları söyledi:

MEDYA PATRONLARINA GÜVENMİYORUM: Ne medyadan ne iş dünyasından zerre kadar umudum yok. Bu kampanyada da bir savaş gibi değil ama zafer kazanmak için bunu milletimiz ile birlikte yapacağım. Ne iş dünyasına güvenim var ne de medya patronlarına. Uzun yıllar sonra ‘quantum’ diyen ‘endüstri 4.0’ diyen bir cumhurbaşkanı olacak. Önümüzdeki günlerde Türkiye için gelecek önerilerimi anlatacağım. Batıda seçimler şöyle olur. Adaylar TV programlarına çıkıp tartışıyorlar ben hazırım. Madem ki diyorsunuz muasır medeniyetleri geçeceğiz, gelin birlikte ekranların önünde tartışalım.

SARAYI ALTI AY KAPATACAĞIM: Gençlere ilk müjdemi veriyorum 19 Mayıs’ta ve 29 Ekim’de size ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 TL vereceğiz. 19 Mayıs’ta Gençlik Bursu, 29 Ekim’de Cumhuriyet Bursu. Sarayı altı ay kapatacağım. Oradaki tasarrufla bu bursu vereceğim. Altı ay sonra da Saray’ı üniversite sınavında ilk 5 bine girmiş üniversite öğrencilerine vereceğim. Daha sonra orayı bir bilim merkezi yapacağım ve o çocuklar orada okuyacak. Cumhurbaşkanı’na hakaret davalarını ortadan kaldıracağım. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER