Oğan: Zorlu bir süreç bizi bekliyor, tabanımla görüşeceğim

"Bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebilecek noktaya geldik. Bu kendi adımıza başarı" diyen Sinan Oğan, tabanıyla görüşüp bir yol haritası belirleyeceklerini açıkladı.

Oğan: Zorlu bir süreç bizi bekliyor, tabanımla görüşeceğim

Cumhurbaşkanı seçiminde üçüncü sırada yer alan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, kameraların karşısına geçerek seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

"Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. Zor şartlarda bir seçim çalışması yürüttük ve bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebilecek bir noktaya geldik. Bunu kendi adımıza bir başarı olarak görüyorum" diyen Oğan aslında bekledikleri oy oranının daha yüksek olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki bir iki gün içinde Ata İttifakı genel başkanlarıyla bir toplantı yapacağını, tabanlarıyla görüşmeler yapacağını ve buna göre bir netice belirleyeceklerini belirten Sinan Oğan şöyle sözlerine devam etti: "Bu neticenin durumuna göre de bir yol haritası çıkaracağız. Ondan sonra da önümüzdeki 14 günlük süre içerisinde biz de üzerimize düşeni yapacağız. Milletimiz müsterih olsun Türkiye'nin asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu seçim sürecinde en istikrarlı davranan biz olduk. Önümüzdeki süreçte de biz bu tavrımızı devam ettireceğiz. Milletimizin hayrına neyse de o şekilde kararımızı alacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER