Ömer Çelik'ten Dink Vakfı açıklaması: Provokasyonlara müsaade etmeyiz

Hrant Dink Vakfi ve Rakel Dink'e yönelik ölüm tehdidiyle ilgili açıklama yapan AK parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu provokasyonlara müsaade etmeyiz. Kursaklarında kalır" dedi.

Ömer Çelik'ten Dink Vakfı açıklaması: Provokasyonlara müsaade etmeyiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ölümle tehdit edilen Rakel Dink ve Hrant Dink Vakfı avukatlarına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Ömer Çelik “Bu provokasyonlara müsaade etmeyiz. Kursaklarında kalır. Camileri, kiliseleri, havraları hedef alan; vakıfları, dernekleri, vatandaşlarımızı tehdit etmeye kalkan provokasyonlar Türkiye düşmanlığıdır . Bunların maşaları çeşitlidir ama arkasındaki odaklar aynıdır. Ülkemizin ve insanımızın kötülüğünü isteyenler, farklılıklarımızı fay hattı zannederek bunları tetiklemeye çalışır. Ama her seferinde fay hattı zannettiklerinin kardeşlik köprülerimiz olduğunu öğrenir. Bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaştır. Biriz, beraberiz. Vatandaşlarımız içindeki farklı grupları tehdit edenlerin ortak özelliğinin Türkiye düşmanlığı olduğunu tarihimizden çok iyi biliyoruz. Kullandıkları maşalar değişir bunlar değişmez. Ama artık bu topraklarda operasyon yapamazlar. Türkiye’de provokasyon mevsimi kapanalı çok oldu” dedi. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER