Selahattin Demirtaş'tan gazeteci, edebiyatçı ve akademisyenlere mesaj

Selahattin Demirtaş gazeteci, edebiyatçı ve akademisyenlere gönderdiği mesajlarda 'Yazdığınız, söylediğiniz hiçbir şey boşa gitmedi' dedi

Selahattin Demirtaş'tan gazeteci, edebiyatçı ve akademisyenlere mesaj
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş gazeteci, edebiyatçı ve akademisyenlere gönderdiği mesajında referandumun yapılacağı tarih olan 16 Nisan’a işaret ederek “Çok az kaldı inanın. Yazdığınız, söylediğiniz hiçbir şey boşa gitmedi” dedi.


HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'içeride ve dışarıda bulunan, bütün gazeteci, edebiyatçı ve akademisyenlere' mesaj gönderdi.

Avukat Erdal Doğan tarafından Twitter'da paylaşılan mesajda Demirtaş, "Çok az kaldı inanın. Yazdığınız, söylediğiniz hiçbir şey boşa gitmedi. Toplumun bağrına ektiğiniz iyilik tohumları baharla birlikte duruyor işte. Hep birlikte alın terimizle suladığımız 'kırmızı gülümüz' de 16 Nisan’da goncaya dönüşecek. İyi ki varsınız, hepinize kucak dolusu selam, sevgiler" ifadelerini kullandı.

‘MUTLAKA KAZANACAĞIZ’

Demirtaş, Şair ve Yazar Ayşegül Tözeren'e de bir mesaj gönderdi. Demirtaş'ın mesajı şöyle: “Selamlarınızı, dayanışma dileklerinizi aldım. Amatör ruhlu bir edebiyat 'tüketicisiyim' sadece. Doğrusu çok iddialı değilim ama yine de yazmaya çalışacağım. Eleştirileriniz için de çok teşekkürler. Bütün dostlara yürek dolusu selamlar, sevgilerimi iletin lütfen. Elbette Mutlaka Kazanacağız.

1 Nisan 2017 Edirne Hapishanesi
Selahattin Demirtaş”


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER