Amedspor'a yine ceza: Teknik sorumlu ile antrenöre maçtan men ve para cezası

Amedspor’a yeni bir ceza daha verildi. Kulübün Teknik Sorumlusu Harun Kılıç ve Antrenör Faruk Türk’e hem maçlardan men cezası hem de para cezası verildi.

Amedspor'a yine ceza: Teknik sorumlu ile antrenöre maçtan men ve para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amedspor’a yeni cezalar geldi.

PFDK, bugün gerçekleştirilen toplantı sonucunda Bucaspor ile karşı karşıya gelinen müsabakada hakeme gösterdikleri tepki nedeniyle Amedspor Teknik Sorumlusu Harun Kılıç’a 3 maç men ve 3 bin TL para cezası, Antrenör Faruk Türk’e ise 1 maç men ve 3 bin TL para cezası verdi.

Amedspor’a verilen cezalar

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Bursaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Amedspor’a üst üste cezalar verilmişti.

Verilen bu son cezayla birlikte son dönemde Amedspor’a verilen cezalar şöyle:

* Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçları kapsamında, 22 Eylül’de Karaman Belediyespor’u sahasında konuk ederek 2-1 mağlup eden ve 3. tura yükselen Amedspor’a, “ideolojik propaganda” yaptığı iddiasıyla ceza verildi.

* Yine Ziraat Kupası’nda 28 Ocak tarihinde oynanan Medipol Başakşehir maçında ‘ideolojik propaganda‘ yapıldığı gerekçesiyle kendi sahasında bir maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verdi.

* Amedsporlu Deniz Naki’ye ideolojik propaganda yapmak ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 12 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası verildi.

* “Çocuklar ölmesin, maça gelsin” yazılı pankart nedeniyle “seremoniye izinsiz pankart ile çıkılması” ve “talimatlara aykırılığı” gerekçe gösterilerek kulübe 5.000 TL para cezası verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER