Başkalespor'un Takım Otobüsü Hazır

Mavi - Beyazlı takım oyuncuları olan Van Başkalespor futbolcularının ulaşımında kullanılmak üzere bir adet otobüs satın alındı.

Başkalespor'un Takım Otobüsü Hazır
Mavi - Beyazlı takım oyuncuları olan Van Başkalespor futbolcularının ulaşımında kullanılmak üzere bir adet otobüs satın alındı.

Başkalespor Kulübü Başkanı Rıdvan Sarı, Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) Van'ı temsil edecek olan takıma yeni bir otobüs aldıklarını belirterek, BAL liginde Van'ı temsil edecek Başkalespor takım oyuncuları ve yönetimini başarılarından dolayı tebrik etti.

Sarı, takımın deplasman maçlarına rahat gidebilmesi için yeni bir otobüs alındığını belirterek,  Genç sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını istiyorum, takım olarak güzel bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Bu bağlamda bize Desteğini esirgemeyen Başta Başkale Kaymakamı ve Beledeyi eş başkanlarına verdikleri destekten dolayı Teşekkürler, yanlız  bu takıma herkesimin destek çıkması gerekir. Buradan özellikle Başkale’li İş Adamları ve esnafları daha çok takımlarına destek çıkmalıdır. Başkale spor ilçenin şuan tek gurur kaynağıdır hepimiz bir olursak bir yürek olursak bu takımı inşallah en kısa zamanda 3. lige taşıyacağız.  Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz, dedi.
Sarı, Başkalespor,  profesyonel bir anlayışla gidiyor. Artık gerçekten donanımla bir şekilde geleceğe vizyonunu çok iyi bir şekilde odaklamış durumda ve hedefe doğru ilerlemektedir. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin biz bu sene Allahın izniyle 3. Liğ’e çıkmayı hedefledik, hocalarımız ve teknik heyetimizle inşalah bunu gerçekleştireceğiz. ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER