Beşiktaş çeyrek final yolunda avantaj sağladı: 1-1

UEFA Avrupa Ligi son 16 eşleşmelerinde Olympiakos ile Yunanistan'da karşılaşan siyah beyazlılar rövanş için avantajlı bir skorla dönüyor.

Beşiktaş çeyrek final yolunda avantaj sağladı: 1-1
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkmak için mücadele eden Beşiktaş, Yunanistan'da oynanan karşılaşmada Olympiakos ile 1-1 berabere kaldı.


Georgios Karaiskakis stadında oynanan karşılaşmada maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Beşiktaş, 36'ncı dakikada Ansarifard'ın yaptığı ortayı kafayla gole çeviren Cambiasso'ya engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Maçta ilk yarı bu skorla biterken ikinci yarının başında Tolgay'ın oyundan çıkması ve yerine Oğuzhan'ın girmesi ile rakip yarı sahadaki baskısını artıran kara kartallar, 53'üncü dakikada Olympiakos kalecisi Leali'nin hatalı pasında Aboubakar'ın topu kaparak ustaca bir vuruşla golü kaydetmesiyle beraberliği sağladı. Bundan sonraki bölümde de baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş, kalesinde ciddi bir tehlike yaşamazken yakaladığı fırsatları gole çevirmede başarılı olamadı ve maç 1-1'lik skorla tamamlandı.

Bu sezon Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Beşiktaş, 16 Mart'ta Vodafone Arena'da oynanacak olan rövanş maçı için avantajlı bir skor sağlamış oldu. 

Maçın 15. dakikasında Tolgay Arslan, 66. dakikasında ise Marcelo sarı kart gören isimler olurken Tolgay Arslan gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER